Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Öğrenmeyi bir ihtiyaç, üretmeyi bir zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsenmiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştiren, yücelten, demokrasi kültürüyle yoğrulmuş bir kurum, tüm toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır: “Bir yetenek gelişir, dünya değişir.”

Misyon: Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi olarak misyonumuz; "Bireyselleştirilmiş, zenginleştirilmiş, farklılaştırılmış, hızlandırılmış proje merkezli eğitim uygulamalarıyla; özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek. Toplumumuzun kültürel ve manevi değerlerini yaşayan, kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken, demokratik anlayışa sahip ve mutlu bireyler yetiştirmektir."

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma: 15.20 -19.40 Cumartesi Sabah : 09.00 - 11.50 Cumartesi Öğle : 12.30 - 15.20
Isınma: Kombi - Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://besiktasbilsem.meb.k12.tr

Adres - Gayrettepe Mahallesi Yener Sokak No 9 Beşiktaş / İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Yarı Zamanlı- Özel Eğitim Hizmet Alanı: Beşiktaş

Yerleşim Yeri - Gayrettepe Mah. Yıldızposta Cad. Yener Sk. No:9 Beşiktaş-İSTANBUL (Zincirlikuyu metrobüs durağından Barboros Cad. üzerinden Beşiktaş yönüne giderken The Plaza Oteli´ne varmadan sağa dönülür. Şair Nedim Ortaokulunun yanı.)

Adres - Gayrettepe Mahallesi Yener Sokak No 9 Beşiktaş / İSTANBUL

Ulaşım Metrobüs, Otobüs, Metro